3 Sociala medier Plattformar – Property Restoration Företag bör använda för framgång

Om du undrar om din egendom restaurering företag bör vara på en social plattform, är svaret ja. Trots vad du har hört sociala medier är en stor resurs för din egendom restaurering företag att ta kontakt med nuvarande och potentiella kunder.

Men med så många populära sociala medier tillgängliga, är det lätt att känna sig överväldigad, särskilt om du är nybörjare. För att hjälpa dig att navigera dig mot framgång i sociala plattformar, ger vi dig tre sociala nätverk som hjälper dig att bygga en stark sociala medier närvaro för din egendom restaurering företag.

Använda Facebook
Detta bör inte komma som någon överraskning för dig att Facebook toppar listan – med nästan 2,3 miljarder användare och räknar var annars kommer det att vara. Det är en plattform som kan få dig högkvalitativt engagemang och konvertering. Därför är det den bästa sociala medieplattformen för din Fastighetsrestaurering Business. Många restaurering företag som Brickworks Property Restoration redan använder Facebook till stor fördel. Här är några snabba tips för att säkerställa din Facebook framgång:

Post regelbundet – Du behöver inte lägga 5 gånger om dagen, en gång om dagen är allt du behöver för en förrätt. Du vill inte överväldiga dina läsare med för mycket innehåll. Se bara till att lägga upp varje dag så att du alltid finns i målgruppens nyhetsfeed.
Inkludera alltid en bild eller video med ditt Facebook-inlägg – Inlägg med bilder får ungefär 2,3 x mer engagemang än de utan. Facebook-användare visar nästan 100 miljoner Facebook-videor dagligen. Du kan också skapa en video som är relevant för återställande av egendom och använda den för publikens engagemang. En före och efter video av en restaurering process kommer att bli stor.

Håll det kort och koncist – Människor har inte tålamod att läsa långform innehåll när du använder sociala medier. Så använd kort och enkelt innehåll för att få högre engagemang. Ditt långa utbildningsinnehåll kommer att vara mer lämpad för ditt företag blogg. Du kan dock lägga upp utdrag ur samma på sociala medier för att skapa intresse.
Gå inte alla affärer – Alla företag och inget roligt kommer att göra din Facebook-sida en tråkig en. För att engagera publiken, bör det vara tvärtom. Behåll en 60:40-regel för att engagera publiken. Post 60 procent innehåll om roliga fakta, göra en enkät, efter inspirerande innehåll och hålla de andra 40 procent strikt affärer. Du kommer att få ett mycket bra resultat om du följer denna metod.
Inkludera ett granskningsavsnitt – När din Facebook-närvaro blir starkare bör du inkludera ett granskningsavsnitt på din Facebook-sida. Det kommer att hjälpa ditt företag att tjäna förtroende för dina framtidsutsikter och du kommer att hamna få mer affärer från dina sociala medier. Till exempel – Brickworks Property Restoration har inkluderat en översyn avsnitt till sin Facebook-sida. De har också lagt en samtalsknapp längst upp till höger på sidan för att göra det lättare för besökarna att kontakta företaget.

Lämna ett svar