5 sätt regenerativ behandling sektorn använder sociala medier för marknadsföring

Idag är den regenerativa behandlingssektorn en snabbt växande sektor över hela världen. Den globala marknaden för regenerativ medicin var värd 28 miljarder dollar under 2018. År 2023 kommer det att växa till över $ 81 miljarder, med en CAGR på 23,3% mellan denna tidsram.

Med nya regenerativ behandling kliniker och vårdinrättningar öppna, konkurrensen i denna sektor blir tuffare för varje dag. För att stanna kvar i tävlingen använder många sådana behandlingsanläggningar sociala medier till sin fördel. Här är några sätt en regenerativ behandlingsanläggning kan sociala medier för att marknadsföra sitt varumärke framgångsrikt.

1. Sociala medier inlägg
Publicera en unik och kunnig blogginlägg om hur regenerativa behandlingar kan vara ett alternativ till traditionella medicinska förfaranden. Till exempel kan du skriva ett inlägg om hur stamcellsterapi för ryggont kan vara ett alternativ till ryggkirurgi.

Skriva sådana inlägg kommer att samla din potentiella marknadens intresse och hjälpa dig att engagera dem på sociala medier. Du kan också använda foton, infografik och videor för att sprida kunskap om ditt företag. Potentiella patienter söker idag på Internet via olika sociala medier plattformar på jakt efter informativt innehåll om regenerativ medicin. Om du kan förse dem med sådan information, kommer de att betrakta dig myndigheten och förse dig med affärer.

2. Social reklam
Med sociala medier ser en stor sökvolym eller regenerativ medicin, gör riktad reklam på sociala medier för att fånga uppmärksamheten hos en nisch publik är en bra idé. Det är dock ett dyrt medium. Fortsätt därför med försiktighet. Var specifik om din målgrupp, skapa en annonsbudget och håll dig till den.

3. Q & A-session
Du kan vara värd för en Q & A session för att engagera dina blivande patienter och klara sina tvivel om behandlingen. Detta kommer att återspegla din auktoritet i ämnet. Öppenheten hjälper dig att vinna förtroende för din potentiella marknad. Du kan vara värd för en AMA på Reddit eller svara på frågor via en livechatt.

4. Freebies
Att erbjuda värdefull information gratis kan vara ett bra sätt att engagera din publik och omvandla dem till leads. Till exempel – genom att erbjuda en gratis konsultation för att identifiera källan till smärtan och bestämma en behandlingsplan till de första femtio personer som ringer ditt nummer eller register med dig, kan du förvandla dem till heta leder som sannolikt kommer att bli betalande kunder.

Du kan också skapa en e-bok som innehåller svar på de flesta vanliga frågor om regenerativ medicin och dela
länk på sociala medier. När du klickar på länken kan din publik gå till din webbplats och ladda ner boken gratis efter att ha lämnat sina uppgifter.

5. Visa upp dina referenser
Om du har bra omdömen från dina kunder, eller en certifiering från en erkänd myndighet inom ditt närliggande område, visa upp samma på sociala medier kan hjälpa dig att få förtroende hos din sociala medier publik.

När det gäller marknadsföring för din regenerativ behandling på sociala medier, kunskapsdelning är nyckeln. Som regenerativ terapier är inte en traditionell vårdbehandling, din publik kan ha en hel del tvivel om processen.

Lämna ett svar