Korrekt användning av Instagram Bot för ditt Instagram-konto PR Stunt

Minns du dagen då du skapade ditt första Instagram-konto? Vad tyckte du om? Låt mig gissa, ”Wow, jag kommer att lägga upp mina vackra bilder och folk kommer att gilla dem, och mig också, jag kommer att följa människor och de kommer att följa mig tillbaka, kommer jag att få en hel del anhängare och kanske till och med kommer att kunna tjäna pengar med tiden” (om du är en go-getter). Vad har du för tankar nu? Allt du lyckats med är att få mer besvikelse i dina förmågor, eller hur?

Det är därför många människor tillgriper Instagram bot i positiv förväntan.

Att använda Instagram-robotar som en integrerad del av din kampanj är en kontroversiell fråga i betydelsen både moral och effektivitet. Du kan köpa gillar och anhängare med ett klick men du definitivt inte kan köpa deras kärlek och stöd. Sista dagars IG bot har alla chanser att förneka påståendet, den enda stötestenen är du och, mer exakt, hur du använder den.

1. Inga falska konton.
Din IG bot måste vara inriktad endast på verkliga konton, människor kött och blod. Först då får du rätt automatiserad administration av din profil. Och den önskvärda effekten kommer att slösa lite tid. Men om ditt mål är att få ”numret”, gå vidare, köpa spöken.

2. Hitta en bot som vet vad en målgrupp är.
Du kan rätta till det så att det kommer att locka inte slumpmässiga användare till din sida, men anhängare som tillhör din TA, i synnerhet de människor som kommer att vara intresserade av dina inlägg som vill köpa dina varor och tjänster – riktiga likasinnade människor. För detta ändamål, fixa de olika filter som kön, geografi och språk i din ”personal mål”. Du kan göra det med hjälp av taggar, plats och lägga till listan över användarnamn (peka din nisch influencers och kändisar, och konkurrenter också.)

3. Förbättra din Follow / Unfollow strategi.
En av de avgörande ögonblicken i din marknadsföring taktik. Ni har förmodligen redan märkt att IG fungerar enligt principen om ömsesidighet. Du följer någon och han / hon följer din rygg. I resultatet får du 5000 följare och 5000 följande i bästa fall. Därför måste du rensa upp din ”följande” mellan whiles. Annars kommer användningen av IG bots vara alltför uppenbart och det kommer att driva folk bort från din profil.

4. Visa ditt verkliga intresse för din TA.
Använd lämpliga verktyg för det. Allt du behöver göra är att sant upp auto som och auto följa verktyg. Dessutom gör moderna robotar det möjligt att titta på folks stories eller gilla deras flöde och kommentarer. Det kan bli din silverkula.

5. Verktyg direkta meddelanden.
Ytterligare ett hemligt vapen i ditt vapenförråd i kriget mot impopularitet. Kom ihåg att hålla kontakt med dina kunder eller fans är av avgörande betydelse. Hur kan IG bot hjälpa här? Det kommer att imitera beteendet hos en verklig person, inte utan din hjälp, naturligtvis. Du måste skriva ett gemensamt mönster av ditt erbjudande eller personlig hälsning i förväg och verktyget kommer att skicka ut det till dina anhängare.

Lämna ett svar