10 Webbplats Varje ung entreprenör bör bokmärke

Om du är en start, är du förmodligen överväldigad med arbete och information. Var inte orolig. Du är inte ensam. Varje start står inför det här problemet någon gång. Innovation har gjort livet enklare för så många startups genom att öka flödet av information och tillgänglighet. Men samtidigt har det gjort det förvirrande med för mycket information.

Om du är en ung entreprenör, här är några webbplatser som kommer att underlätta din start resa:

Entreprenur.
Jag ska hålla detta högst upp på listan eftersom det är där jag rekommenderar att du börjar. Denna webbplats är gjord för entreprenörer som du. Det ger dig mycket information om hur du kan lyckas som företagare. Du hittar råd om alla aspekter av din entreprenör resa, inklusive strategier och inspiration.

AngelList, det är jag.
Pengar är ofta alltid kort för en ny start. AngelList ansluter med dina investerare som vill investera i en startup med god potential. Du kan också bokföra jobb och leta efter framtida medarbetare.

StartupCompanyLawyer.
Om du är en startup med begränsat kapital, har du förmodligen inte pengar att anlita en advokat. Men att ha en advokat är ofta avgörande under de första åren för att hjälpa dig att hantera skatter och alla regler.

Startup company advokat är en blogg som drivs av en Yoichiro (”Yokum”) Taku, ett företag advokat. Yokum erbjuder bra råd till startups via sin blogg. På den här bloggen hittar du alla typer av information om att starta en start lagligt.

Docracy, det är jag.
Letar du efter kontrakt och juridiska dokument? Kolla in Docracy.com. Dokumenten på webbplatsen vänder sig till olika branscher. Vissa branscher som omfattas på webbplatsen är fastigheter, designers, fotografer, frilansare, utvecklare, författare och andra småföretag.

Allt du behöver göra sin nedladdning av relevanta kontrakt, anpassa den enligt ditt företag och få den undertecknad. Du kan få det undertecknat på hemsidan också. Detta innebär att alla dina kontrakt kommer att vara på ett ställe och du kommer inte att sluta förlora dem när det är dags.

Canva, det är jag.
Detta är en webbplats som hjälper dig med dina designbehov. Från att designa din logotyp till att skapa presentationer gör Canva det så mycket lättare för vanliga användare. Välj din design i mallen. Lägg till i text och bild. Voila! Din design är gjord.

Det är gratis, om du inte vill köpa sin prenumeration för premium bilder och mallar. Även då kan du bli ditt företags egen designer på mindre än $ 20/mo.

Problogger.
Söker hjälp med din digitala strategi. Det finns ProBlogger att hjälpa dig. Många startups lanseras i den virtuella världen nuförtiden. Om detta är du, så ska du titta på den enorma databasen med information som finns på webbplatsen, från att skriva innehåll för att förstå tekniken bakom den. Du kan också lägga upp jobb på sin jobbtavla.

SmallBusinessTrends.
Denna webbplats är skapad för att specifikt hjälpa småföretag. Du kan titta på befintliga trender på hur andra småföretag framgångsrikt har etablerat sig på marknaden.

Ett annat sätt du kan dra nytta av webbplatsen är att få med på sin blogg. Detta kommer att ge dig en bra mängd exponering och kommer att massivt hjälpa din digitala närvaro.

Crediful, det är jag.
Fångad i en ekonomisk fix? Crediful har en enorm resurs bibliotek som hjälper dig att hantera alla typer av finansiella frågor, från investeringar till bank. Det kommer att hjälpa dig att förbättra din kredit värdering när du börjar ansöka om lån, och det skulle också bidra till att forska borgenärer för ditt lån.

Lämna ett svar