5 enkla sätt Startups kan använda offlineannonsering

Vid första anblicken, startups och offline reklam verkar som två poler-isär saker och aldrig twain skall träffas. Medan en startup idag är starkt beroende av webbaserad marknadsföring och reklam, är offline reklam anses vara en sak av förra seklet. Och ändå, offline reklam kan bara vara det en start behöver för att få lämplig dragkraft.

Används effektivt, offline reklam kan hjälpa en start sticker ut. Med varje start tävlar om sin publik uppmärksamhet på nätet, en bit av offline reklam kan vara ett uppfriskande annorlunda drag som lätt kan fånga dina framtidsutsikter uppmärksamhet.

Här är fem enkla och intressanta offline reklam tekniker som startups kan använda till deras fördel:

1. Visitkort
Kreativa visitkort kan vara ett effektivt offline marknadsföringsverktyg. Ett välgjort kort hjälper ditt företag att bli uppmärksammat. Så välj en unik design som återspeglar ditt varumärke värden och fångar uppmärksamheten hos dina framtidsutsikter. Du kan använda kreativt teckensnitt, färgad kartong och kan även ändra orienteringen för att ge ditt kort ett unikt utseende. Och se till att varje viktig medlem i ditt företag har gott om dem att dela med dina potentiella kunder.

2. Skyltar
Om gå stort eller gå hem är ditt mantra, kan du tänka på skylt reklam. Medan stora skyltar i trånga områden inte kommer billigt, exponeringen du får är värt kostnaden. Se dock till att din annonsering har ett skarpt budskap, korrekt uppmaning och kontaktuppgifter i kristallklar synlighet även på avstånd. Du kan även ta din publik online genom att tillhandahålla webbplatsinformation via en förkortad webbadress.

3. Bil Wraps
Detta är en av de senaste och mest effektiva formerna av offline-reklam. Du kan linda din flotta av bilar och andra fordon i bil wraps prydda med ditt varumärke identitet, kontaktuppgifter och uppmaning till handling. På så sätt kan du förvandla vilken bil som helst till att flytta skyltar reklam för din start. Sådan reklam har en bättre chans att få uppmärksamhet i en fullsatt stad på grund av dess unika utseende. Som ett resultat är du säker på att få en bra avkastning på din investering.

Lämna ett svar