Wix Logo Maker: En DIY Branding lösning för startups och små och medelstora företag

Dessa dagar, startups och småföretag står inför ett problem med branding. Lider av en brist på kassaflöde, de har svårt att anställa en designer som kan göra en anständig professionell logotyp för dem. Å andra sidan saknar många av dem tid och kreativitet att göra det på egen hand. Visst, det finns några gratis logo design tjänster. Men de erbjuder en generisk logotyp byggverktyg med nominell branding hjälp. Som ett resultat har du fastnat med en logotyp som aldrig riktigt uppfyller dina professionella behov.

Med sin nya logotyp maker, Wix försöker fylla denna lucka. Det ger dig en professionell logo design upplevelse gratis och en chans att köpa högkvalitativa professionella vektorfiler till ett rimligt pris om du gillar designen. Så, om du letar efter en professionell logotyp som speglar ditt varumärke bild, och vill göra det själv, wix Logo Maker kan vara ditt hemliga vapen.

Det bästa med Wix Logo Maker är att det låter dig använda de enklaste verktygen för att skapa en kvalitetslogotyp som du kan anpassa enligt dina varumärkesbehov. Inte många logo beslutsfattare erbjuder dig sådan variation och flexibilitet.

Om du aldrig har provat din hand i logotypen utforma eller har en idé om att utforma, gräma inte. Vårt designteam har kommit med enkla steg för steg guide om hur man använder Wix Logo Maker.

När du kommer igång med logotypen maker, kommer det att be dig fyra setup information:

Varumärket/företagsnamnet och en slogan (valfritt) som du vill ska visas i logotypen
Vad logotypen är till för (t.ex. en hantverksblogg, e-handelsstart, dagis osv)?
Vilka ord beskriver ditt varumärke bäst (t.ex. kreativt, roligt, lekfullt, formellt osv)?
Välj en logotyp som ska anpassas (teckensnitt, ikon, färger med mera).

Nu när du har gått igenom installationsfrågorna kommer Wix att bearbeta den information du angav och skapa en massa logotypdesign baserat på dina indata. De ger en hel del mönster du kan välja mellan.

När du klickar på logotypen du vill, kan du öppna den i Wix Logo Maker redaktör där du kan justera logotypen du valt på olika sätt. Redigeraren har några avsnitt: Namn, Tagline, Icon, Frame och Palettes. Vart och ett av dessa avsnitt har anpassningsalternativ som gör att du kan ändra teckensnitt, textstorlek, färg, opacitet, bokstavsavstånd, justering, vektorbaserad grafik, ram och färgalternativ för den logotyp du har valt. På så sätt kan du få en unik logotyp för ditt företag. Det är anständigt och professionellt och enkelt nog för en nybörjare.

Lämna ett svar