10 Hemligheter att göra Professional Essays

Är du alltid sen med dina uppdrag och kämpar för att lämna in dina väl förberedda papper i tid? Detta är de vanligaste problemen som de flesta studenter upplever. En expert från en professionell uppsatsskrivning tjänst har förberett en enkel att följa lista som hjälper dig att slutföra alla dina läxor professionellt och snabbt.

1. Dubbelkolla dina instruktioner
Se till att du förstår de krav som din lärare tilldelat dig tydligt. Håll dig till dem för att få ett högt betyg, som college uppsatser handlar inte bara om att skriva utan också om din förmåga att följa instruktionerna.

2. Förbered allt
Lägg undan telefonen. Stäng av Netflix. Titta inte på sociala medier. Rengör ditt arbetsbord från allt som kan distrahera dig från produktivt arbete.

3. Utveckla färdigheter i tidshantering
Det är lättare sagt än gjort. Men förhalning är ett vanligt problem och psykologer över hela världen tänker hårt över sätt att hantera det.

Vår favorit metod för att bli effektiv är Pomodoro tekniken. Det skapades på 80-talet av den italienske psykologen Francesco Cirillo, som använde en kökstidtagare för att räkna ner arbetspass på 25 minuter, åtskilda av korta pauser på 3 till 5 minuter. I den traditionella tekniken, efter fyra sessioner man kunde ha en längre paus på 15 till 30 minuter.

4. Lova dig själv en utmärkelse
Erfarna procrastinators vet att när man står inför ett uppdrag du inte vill göra, kanske du har behovet av att äta, polera naglarna, göra te, städa upp ditt bord, städa upp hela huset, inklusive badrummet, äta igen, etc. Lova dig själv att göra allt detta efter de första fyra sessioner som arbetar med din uppsats.

Om detta inte är tillräckligt, lova dig själv en större behandling när din uppsats är klar. Skäm bort dig själv!

5. Gör en översikt över ditt papper
Tänk på vad du ska skriva i inledningen. Vad är din viktigaste punkt? Vilka argument och motargument kommer du att använda? Vad kommer din sista del att handla om? Gör en skiss.

Du kan komponera ett stort papper med denna teknik, som ord och sidor i din uppsats kommer att växa som ett träd. Det kan finnas ett gäng kvistar, löv och frukter som växer från flera huvudgrenar.

6. Använd inte för många källor
Det är bra om du har en nyfiken sinne och alltid försöka ta reda på mer om det ämne du är intresserad av. Men college uppsatser handlar inte bara om glädje av lärande. De handlar också om skickligheten att avsluta dina uppdrag och lämna in dem i tid. Och när du använder för många källor, i ett par timmar kan du hitta dig själv läsa om de gamla grekerna medan din uppsats bör handla om produktion av mattor i Kina. Du bara inte har tid för alla roliga fakta som finns online.

7. Be om hjälp om du behöver det
Mängden papper moderna studenter måste vända i varje månad är ofta överväldigande. Och ibland studenter har olika hinder som påverkar deras resultat. Om du känner att du inte har tid att göra ett annat uppdrag själv, delegera det till proffs. Vi frestar dig inte att lämna in ett papper som skrevs för dig utan ändringar: använd en text du får som ett exempel för din egen lysande skrift.

8. Redigera din uppsats nästa dag
Använd en stavningskontroll och titta sedan igenom din text igen. När du försöker redigera en uppsats omedelbart efter att du har skrivit ner det, missar du en hel del dumma misstag som kommer att påverka ditt betyg. Ge dina ögon och din hjärna lite tid att vila från detta uppdrag.

9. Be någon att läsa din uppsats
Du kan fortfarande missa några misstag och ologiska delar om du inte har tillräckligt med tid för korrekt korrekturläsning. Den fristående syn på din vän eller släkting kan hjälpa dig att eliminera de flesta av bristerna i din uppsats.

10. Gör dig redo för din nästa papers
Det här är inte slutet. Vissa människor känner sig för avslappnad och frustrerad efter avslutad ett stort och komplext projekt. Men låt dig inte gå tillbaka i solen. Låt dessa 10 steg bli din dagliga aktivitet, eftersom det är självdisciplin som alla A-studenter har gemensamt.

Om självdisciplin är inte din starka punkt ännu eller det finns flera ämnen du är intresserad av medan de andra är i ditt schema för att bara få en examen, tveka inte att hitta akademisk hjälp. Företaget som du väljer bör vara tillförlitlig dock, som använder ghostwriting är mot akademisk integritet principer och ingen ska någonsin få reda på att du har en hemlig hjälpare. Se till att företaget du bestämde dig för att anförtro din uppsats att hålla sig till GDPR och en sekretesspolicy. Ta reda på om det har en äkthetsgaranti, vilket innebär att ditt papper inte kommer att innehålla någon plagiat. Se om det är möjligt att be om en gratis revision i händelse av några fel i ditt papper.

Lämna ett svar